Zondag 1 februari
s.v. ‘s-Graveland v.s. Waterwijk

Naar alle sponsors Pupil van de week: Sam van Bijleveld

Inschrijving ‘s-Gravelandse Voetbaldagen

in archief: Algemeen, Jeugd.

In de week van 4 tot en met 8 mei worden de ’s-Gravelandse Voetbaldagen georganiseerd. We beginnen op maandag 4 mei, slaan de dinsdag (5 mei Bevrijdingsdag) over en gaan dan verder van woensdag tot en met vrijdag.

De ’s-Gravelandse Voetbaldagen zijn voor alle pupillen teams, van F6 tot en met D1, maar nieuw dit jaar is dat deelname ook mogelijk is voor de C junioren en bij voldoende interesse van meisjes, zullen we ook aparte meisjesgroepen indelen.

Opgeven is mogelijk via het Voetbaldagen-2015-inschrijfformulier. We bieden ruimte aan maximaal 72 deelnemers dus snel opgeven is van belang. De deelnemers worden verdeeld over zes groepen en zullen gedurende de vier dagen met hun trainers/begeleiders veel plezier gaan beleven met alle trainingen en spellen. De dagindeling wijkt niet af van de afgelopen twee jaar, maar de inhoud zal wel enigszins verschillen. Wat niet veranderd is, is dat het natuurlijk draait om de bal!

Dagindeling

09.30 uur

Verzamelen
10.00 uur trainen
11.00 uur pauze
11.15 uur trainen
12.00 uur lunch
13.00 uur partijvormen/spellen
14.00 uur pauze
14.15 uur partijvormen/spellen
15.00 uur einde

Evenals het afgelopen jaar wordt de organisatie ondersteund door sponsorbijdragen van Veilinghuis van Spengen, Albert Heijn Hilversumse Meent en Koudijs Makelaardij. Mede hierdoor is het inschrijfgeld weer slechts € 85,00. Naast gegarandeerd plezier en elke dag een lunch ontvangt elke deelnemer daarvoor een eigen shirt, een trainingsbal en nog een andere herinnering.

Op het inschrijfformulier kan de shirtmaat aangegeven worden. Om er zeker van te zijn, kan de shirtmaat gecheckt worden tijdens een passessie. Deze wordt gehouden op zaterdag 7 februari van 9.00 uur tot 10.00 uur en van 12.00 uur tot 13.00 uur. Als er niet gepast wordt, dan houden we de op het inschrijfformulier aangegeven shirtmaat aan.

Het inschrijfformulier kan worden gestuurd naar voetbaldagen@svsgraveland.com. Hier kan tevens indien gewenst meer informatie worden opgevraagd of hulp aangeboden worden tijdens de dagen (bijvoorbeeld voor de dagelijkse lunch).

De inschrijving is een feit ná ontvangst van het inschrijvingsformulier èn de betaling.Via een email ontvangen de deelnemers een bevestiging.

Nogmaals, er is ruimte voor 72 deelnemers, dus wacht niet te lang!

Eet de D1 naar Duitsland toe!

in archief: Algemeen, Jeugd.

De D1 gaat tijdens het Pinksterweekend naar Duitsland om daar deel te nemen aan een internationaal toernooi. Het zal een onvergetelijke ervaring worden voor de spelers, maar ze moeten er wel voor sparen. Zij krijgen daarvoor hulp van de Petra en Patrick Pieters, ouders van D1 pupil Bas. Ze veilen een 3-gangen menu voor 6 personen en de hoogste bieder kan genieten van een geheel verzorgde culinaire avond aan huis. Het hoogste bod is op dit moment € 150,-.
Bieden kan via D1bieding@dehulptroepen.nl en volg het verloop via onze site en op de facebookpagina van De Hulptroepen. De biedingen kunnen tot 30 april 0.00 uur uitgebracht worden. Voor meer informatie kan contact opgenomen via het vermelde emailadres of via D1leider@svsgraveland.com.
Eet de D1 naar Duitsland

Verkoop s.v. ‘s-Graveland broeken en kousen nu op 31 januari

in archief: Algemeen.

Bij de start van de 2e seizoenshelft gaan we het nog makkelijker maken voor iedereen om er verzorgd bij te lopen tijdens wedstrijden. Op zaterdagochtend 31 januari a.s. van 8.00 uur tot 12.00 uur  worden de enige echte s.v. ‘s-Graveland broeken (17 euro) en kousen (10 euro)voor directe (en contante) verkoop aangeboden in de kantine/Bestuurskamer. Graag gepast geld meenemen.Dit is dus je kans om er weer tip-top bij te lopen (net als je teamgenoten) zonder dat je dit via de webshop hoeft te regelen. Zaterdag 31 januari is de enige mogelijkheid, daarna verwijzen we je weer naar de webshop om je kleding aan te schaffen. http://shop.svsgraveland.com/

Marcel Cuiper ook volgend seizoen trainer selectie.

in archief: Algemeen.

Nadat ‘s-Graveland eerder deze maand al overeenstemming had bereikt met Hans Verhoogt over verlenging van zijn contract, is vanavond aan de spelersgroep kenbaar gemaakt dat ook Marcel Cuiper volgend seizoen trainer/coach van de selectie zal blijven. Marcel zal naast de training de coaching van het tweede elftal voor zijn rekening nemen.

Het bestuur is verheugd dat de huidige technische staf ook volgend seizoen verantwoordelijk zal zijn voor de beide selectieteams.

C1 nu daadwerkelijk kampioen!!

in archief: Algemeen.

Zoals verwacht is de C1 er in geslaagd om de wedstrijd tegen Huizen C2  met 3-0 winnend af te sluiten. Door doelpunten van Jorn en Nino is het team van Jeroen van Voorst en John Hagen erin geslaagd om de Najaarscompetitie als kampioenen af te sluiten. Het volgende doel wordt nu om ook de Voorjaarscompetitie met eenzelfde resultaat af te sluiten, zodat er volgend seizoen in de 1e klasse gespeeld kan worden. Spelers, leiders en trainers: gefeliciteerd met dit mooie resultaat en succes (en veel plezier) met het realiseren van de volgende stap.IMG-20150118-WA000

Trainingskamp selectie

in archief: 1e elftal, 2e elftal, Algemeen, Senioren.

Selectie s.v. ’s Graveland op trainingskamp 9-11 januari 2015

Rheden (Arnhem)

Nieuwe bezems vegen schoon, is een uitermate bekend gezegde. Tijdens het eerste gesprek dat ik met onze nieuwe trainer Hans Verhoogt had, opperde hij of het trainingskamp niet in de winterstop zou kunnen plaatsvinden. Democraat als ik ben heb ik dit, mede op verzoek van Hans, met een aantal jongens besproken. Verregaande bezwaren werden niet gevonden en zodoende werd de reis naar Rheden (Arnhem) 9 januari jl. aangevangen. Lees verder…

Scheidsrechters gingen uit

in archief: Algemeen, Scheidsrechters.

Bij sv ’s-Graveland zijn wij allemaal al jaren gewend dat er bij elke wedstrijd een enthousiaste scheidsrechter aanwezig is die keurig in tenue en met blokje, pen en horloge de wedstrijd in goede banen leidt. Elke zaterdag lopen Wim en Herman langs de velden om de scheidsrechters te begeleiden en de supporters aan te moedigen om het vooral sportief en positief te houden. Sinds zo’n anderhalf jaar hanteert onze club een protocol waarbij de scheidsrechter voor de wedstrijd een aantal regels vertelt en zorgt dat de wedstrijd begint met het schudden van elkaars hand en elkaar een fijne wedstrijd te wensen. Het is voor ons op de club zo gewoon, zo vanzelfsprekend. Maar …. vooral van bezoekende clubs krijgt onze club steeds vaker complimenten over hoe goed het bij ons geregeld is en zelfs de KNVB-docent die bij ons een scheidsrechters cursus voor pupillen kwam geven, was onder de indruk, zette onze werkwijze op film en nam zijn bevindingen mee naar de KNVB. Kortom,.. de scheidsrechters bij sv ’s-Graveland, .. een groep vrijwilligers om trots op te zijn! Zo zag het bestuur dat ook en bood als dank daarom de scheidsrechterscommissie (SRC) de mogelijkheid aan om met alle scheidsrechters een uitje te houden. Lees verder…

Jubilarissen gehuldigd tijdens nieuwjaarsreceptie

in archief: Algemeen.

Tijdens de gezellige en goed bezochte nieuwjaarsreceptie afgelopen is traditiegetrouw een aantal jubilarissen gehuldigd. Sander Visser kreeg de 25-jarige jubileumspeld opgeprikt en er waren drie 40-jarige jubilarissen: Wil Kreuning, oud voetbalster en nog altijd actief als kantinemedewerkster tijdens de thuiswedstrijden van het eerste elftal, Ruud Bollenbakker, oud speler en trouw volger van het eerste elftal en Martin Brug, oud speler van het eerste elftal en nog actief als vrijwilliger als gastheer op zaterdag en jeugdscheidsrechter. Gert Alberts mag zich al een halve eeuw ’s-Gravelander noemen en zet zich ook nog altijd in voor de vereniging als lid van de scheidsrechterscommissie en als gastheer.

Jubilarissen

Zaalvoetbal in de Fuik

in archief: Algemeen, Jeugd.

Vlak voor de jaarwisseling hebben alle jeugdleden de gelegenheid gehad om lekker te zaalvoetballen in De Fuik. Gedurende 3 dagen hebben zeker 225 leden hiervan gebruik gemaakt. Voor de E- en F-pupillen waren 2 opblaas Panna-velden geregeld die het mogelijk maakte om leuke 3 tegen 3 partijen te spelen en dit werd dan ook volop gedaan. We kunnen derhalve weer terugkijken op een succesvol evenement dankzij de aanwezigheid van alle spelers, speelsters en (bege)leiders.