Zondag 4 oktober
s.v. ‘s-Graveland v.s. AS 80

Naar alle sponsors Pupil van de week Senna Kroon

Opvang vluchtelingen in Kortenhoef

in archief: Algemeen.

De gemeente Wijdemeren heeft de afgelopen dagen besloten vluchtelingen op te vangen. Gisteren zijn we door de gemeente uitgenodigd om een informatiebijeenkomst voor verenigingen, scholen en kerkelijke instellingen bij te wonen en daar is uitgesproken om de vluchtelingen zo goed mogelijk op te vangen. Om de informatievoorziening zo eenduidig mogelijk te laten zijn, is ons verzocht om de brief die vandaag door burgemeester Smit is verstuurd op onze site te plaatsen.
Brief burgemeester over de noodopvang vluchtelingen in de Fuik
Wat wij als vereniging voor hulp en ondersteuning kunnen bieden, zal de komende dagen duidelijk worden. Dit is voornamelijk afhankelijk van de behoeften die de opgevangen vluchtelingen hebben. Daarover houden we contact met de coördinator van de gemeente. De eerste hulp vanuit de vereniging is al wel aangeboden door leiders/trainers. Mocht het nodig zijn, dan doen we graag een beroep op onze leden.

Grote Club Actie bijna 2 weken op weg

in archief: Algemeen.

Alle D-E-F pupillen zijn voorzien van hun verkoopboekjes en er zijn volop verkoop activiteiten waar te nemen. Mocht je boekje al vol zijn dan kun je dit formulier afdrukken om nog meer loten te kunnen verkopen.  Intekenlijst_eenmalige machtiging   Als je klaar bent met verkopen dan kun je je boekje iedere zaterdag (voorzien van naam!!) inleveren in de commissie kamer. Succes met de verkoop. Ieder verkocht lot is 0,25 cent voor de verkoper!!

Incasso contributie 2015-2016

in archief: Algemeen.

Het seizoen is inmiddels alweer bijna twee maanden onderweg en dan wordt het altijd weer tijd voor de contributies. De ledenlijst is aangepast met de laatste wijzigingen die ons bekend zijn, dus het moment is nu aangebroken om de contributies te gaan innen. Gelukkig hebben de meeste leden toestemming gegeven om de verschuldigde bedragen automatisch te laten incasseren. Dat bespaart onze administratie erg veel werk en tijd. De leden die ermee akkoord zijn dat het bedrag in één keer wordt geïncasseerd kunnen die afschrijving in week 41 (5 t/m 11 oktober) verwachten.

Er zijn ook leden die liever in 3 termijnen betalen. Bij hen worden de bedragen afgeschreven in week 41 (5 t/m 11 oktober), week 45 (eerste week november) en week 49 (eerste week december).

De leden die geen toestemming tot automatische incasso hebben gegeven kunnen heel binnenkort hun contributienota verwachten. Aan hen het vriendelijke verzoek om deze nota snel te betalen. Daarmee verlicht u de taak van onze vrijwilligers aanzienlijk, omdat zij dan bijvoorbeeld geen herinneringen hoeven te versturen en, in een later stadium, speelverboden hoeven op te leggen.

Laten we met elkaar afspreken om dit  ‘gedoe’ te voorkomen.

Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking.

Bestuur s.v. ‘s-Graveland

Oud jeugdtrainer Albert Hadders overleden

in archief: Algemeen.

Afgelopen weekend bereikte ons het droevige bericht dat Albert Hadders is overleden. Albert is eind jaren 90 trainer geweest van onze A1 junioren en heeft daarna vier jaar (tot 2007) de functie van jeugdcoördinator vervuld. Zijn vrouw Mieke heeft zich in die jaren eveneens voor onze vereniging ingezet als wedstrijdsecretaris van de junioren.

Na zijn ‘s-Gravelandse jaren vertrok hij naar ‘zijn’ BVV ’31 waar hij onder andere voorzitter van de Technische Commissie is geweest.

Wij wensen Mieke en hun kinderen veel sterkte met het verwerken van dit plotselinge verlies.

4×4 toernooi in de herfstvakantie

in archief: Algemeen.

Op dinsdag 20 oktober organiseert de jeugdcommissie het 4×4 toernooi. Globaal zijn de aanvangstijden als volgt: F pupillen 9.30 uur – E pupillen 12.00 uur – D pupillen/C junioren 14.30 uur. De definitieve tijden worden bepaald aan de hand van het aantal deelnemers. Scholieren/studenten die de organisatie bij willen staan en op die manier wat studiepunten willen verdienen, zijn van harte welkom. Datzelfde geldt voor vaders/moeders die een helpende hand willen bieden in de kantine. Meld je aan via 4x4toernooi@svsgraveland.com.

Om mee te doen aan het toernooi moet onderstaand formulier ingevuld worden. Lees verder…

Gizmo Retail en GMA Vloeren nu ook langs de lijn

in archief: Algemeen, Sponsoren.

Graag willen we 2 nieuwe bordsponsors bij de leden van s.v. ‘s-Graveland onder de aandacht brengen:

  • Gizmo retail van Willem de Leeuw zal nadrukkelijk aanwezig zijn langs het hoofdveld. Middels 2 dubbelzijdig bedrukte reclameborden kunt u niet om Gizmo Retail heen. Een Gizmo is een gadget, kortom een vernieuwend en slim ontworpen artikel. In de Benelux is Gizmo Retail onder andere importeur/distributeur van de merken Soundmaster en Pure Acoustics. Gizmo Retail levert aan direct aan retail-winkelketens, maar is ook een goede partner als u op zoek bent naar onderscheidende relatie geschenken. Gizmo Retail… Merk het verschil gizmo-retail.nl
  • GMA Vloeren van Gerard Mazzavillani uit Kortenhoef is sinds 2008 een gediplomeerd vloerenbedrijf voor de passende vloer en voor de meest uiteenlopende wensen. Bij GMA Vloeren staat de wens van klant centraal en bieden de producten en vakmanschap de oplossing! GMA Vloeren is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en aanbrengen van ondervloeren en afwerkvloeren (o.a.betonlook, giet vloeren, kunststof vloeren). www.gma-vloeren.nl. GMA Vloeren heeft bijgedragen aan de realisatie van onze nieuwe Commissie en Bestuurskamer en heeft een reclamebord langs het hoofdveld.

‘s-Graveland uiteindelijk tevreden met gelijkspel.

in archief: Algemeen.

Foto’s

Vooraf was er bij ’s-Graveland misschien toch sprake van onderschatting van Sporting Almere dat vorig jaar vanuit de zesde klasse was gepromoveerd naar de 4e klasse. Dat gevoel werd al snel bevestigd toen Jimmy Reijnders de thuisploeg in de tweede minuut op 1-0 bracht na een vlotte aanval met Jessy de Birk en Daan Verdam als aangevers. De verwachte makkelijke middag was nog geen twee minuten later uit beeld verdwenen. Lees verder…

Blik in het verleden: F team uit 1989-1990

in archief: Algemeen.

Uit de archieven van de vereniging heeft Frans Hendriks onderstaande foto opgevist, waar we nog niet alle namen bij kunnen schrijven.

Op de foto uit 1989-1990 staan:

Bovenste rij: Leider Dirk Rovers, Reinoud Plantinga, Robert Kuc, Jochem Krijnen en Reinier Elias.
Onderste rij: Gerard van Wijk, Thiemo Alberts, Marcel Vermeulen, Maarten de Vries en ????

Wie is de keeper? Wie het weet, mag het mailen aan: franshendriks@kpnmail.nl Dat geldt ook voor eventuele correcties. Lees verder…

D4 gesponsord door Intersell b.v. en Krook RVS b.v.

in archief: Algemeen, Sponsoren.

De afgelopen 2 weken gonsde het van de sponsor-activiteiten rondom de D4 van Kees Vierhout. Eerst was Kees erin geslaagd om Dik van Enk van de zeer goed bekende aannemer Intersell te overtuigen van het nut van sweaters voor zijn team en afgelopen zaterdag waren ook de bijbehorende trainingsbroeken klaar. De trainingsbroeken zijn beschikbaar gesteld door Krook RVS b.v. Dit is een bedrijf gevestigd in Loenersloot, gespecialiseerd in het bewerken van rvs en aluminium in de meest brede zin van het woord. Krook RVS b.v. levert maatwerk in constructie, design of gebruiksvoorwerpen De combinatie van technische kennis, ervaring, betrokkenheid en vakbekwaamheid maakt Krook RVS b.v. tot een betrouwbare partner voor een zeer brede klantenkring (bedrijven en particulieren). Lees verder…

45+ competitie op vrijdagavond

in archief: Algemeen.

De animo voor het 7 tegen 7 op zaterdagmiddag is wat weggeëbd, maar misschien dat de vrijdagavond de 45-plussers beter past. Dat komt mooi uit, want de komende weken doet het 45+ team van ’s-Graveland mee in de najaarscompetitie. Er worden dan op vrijdagavond drie wedstrijden gespeeld van 20 minuten, te beginnen vrijdag as. bij Eemnes.

Wil je daaraan meedoen meld je dan aan via info@svsgraveland.com, waar ook meer informatie gevraagd kan worden.