Laatste genomineerden pupil van het jaar

in archief: Algemeen, Pupil van het jaar.

Beste pupillen,

Het voetbalseizoen nadert nu echt zijn einde! Tijd om de laatste vijf genomineerden van de Pupil van het jaar bekend te maken. De volgende vijf pupillen maken nog kans op deze mooie prijs:

Keano Meijer (F3)
Vlinder Wagner (MD1)
Tess de Ruig (ME1)
Daniel Cuiper (E2)
Rutger Westgeest (D1)

Gefeliciteerd allemaal! De uiteindelijke winnaar wordt op 28 mei bij  het Arie Janmaat toernooi bekend gemaakt (rond 17.30). Nog een weekje wachten dus!

Hopelijk zijn er zoveel mogelijk pupillen aanwezig om de winnaar een zo groot mogelijk applaus te geven. Tot dan!

Groetjes van de organisatie.

Laatste 10 genomineerden Pupil van het jaar

in archief: Algemeen, Pupil van het jaar.

Beste pupillen,

Enige tijd geleden hebben wij bekend gemaakt welke pupillen in aanmerking komen voor de Charles Smallenburg Pupil van het jaar! Het is nu tijd om de laatste 10 genomineerden bekend te maken. In willekeurige volgorde:

Keano Meijer Quinn Sansaar
Jesse Visser Thijmen Contant
Tess de Ruig Daniel Cuiper
Sam van Bijleveld Fleur Dirkse
Vlinder Wagner Rutger Westgeest

De uitreiking van deze mooie prijs zal plaatsvinden bij het Arie Janmaat toernooi. Voor die tijd zullen helaas nog vijf pupillen moeten afvallen. Dat betekent dus dat er over een paar weken nog vijf pupillen over blijven die in aanmerking komen voor de Pupil van het jaar!

Zet hem op allemaal en geniet vooral nog even van de weken van dit seizoen!

De organisatie

‘s-Graveland te mat in derby

in archief: Algemeen.

Foto’s

In de derby tegen Nederhorst stonden twee uiteenlopende belangen op het spel: beide ploegen waren in de race voor zowel de derde periode als (zij het theoretisch) het ontlopen van die andere nacompetitie. Uiteindelijk bleek Nederhorst van die belangen het meest doordrongen en wisten de bezoekers door op het juiste moment te scoren de wedstrijd te winnen.  Lees verder…