Footvolley en Panna knock-out tijdens het Wijdemeren Beach Event bij De Fuik

in archief: Algemeen.

Deze week wordt er weer ruim 300 kub zand gestort op het parkeerterrein van Sporthal De Fuik en hebben we voor een aantal dagen ons eigen “Wijdemeren Beach”. Zondag 25 juni organiseert onze vereniging aldaar het jaarlijkse  Wijdemeren Footvolley Toernooi.  Inmiddels hebben zich 20 teams aangemeld en zitten we helemaal vol. Het deelnemersveld bestaat vrijwel geheel uit eigen leden. We beginnen zondag om 12.00 uur en de grande finale zal rond 16.30 uur plaatsvinden. Kom op 25 juni gezellig genieten vanaf het terras van Dirk’s Sportcafe van deze spectaculaire en toch relaxte zomersport!

Tijdens het footvolley-toernooi organiseert Sportservice ’t Gooi voor de jeugd in de Fuik een Panna Knock Out toernooi. Jongens én meisjes van 8 t/m 18 jaar kunnen zich opgeven voor 1 tegen 1 wedstrijdjes. De wedstrijdjes duren 3 minuten en worden gespeeld op een klein veldje van 4 bij 6 meter. Het toernooi start om 14.00 uur en duurt tot maximaal 16.30 uur. Je strijdt deze dag voor de fel begeerde titel Panna King of Queen van Wijdemeren. Vanaf 13.30 uur kunnen deelnemers zich ter plekke inschrijven. Vooraf aanmelden kan ook door een mail te sturen naar info@sportservicehetgooi.nl o.v.v. je voor- en achternaam, leeftijd en woonplaats. Zaalschoenen zijn verplicht en deelname is gratis. We hopen op vele jeugdleden die meedoen!
Ook op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni wordt er volop gesport op het Wijdemeren Beach; de zaterdag staat in het teken ven het beachvolleybal en op vrijdag is er beachtennis. Kijk voor meer informatie en het complete programma van het weekend op wijdemerenbeach.nl.

Teamindeling nieuwe seizoen

in archief: Algemeen.

Onderstaand vind je de teamindelingen voor het komende seizoen. We gaan aan de slag met de indeling van de trainingsvelden en -tijden en hopen daarover binnenkort meer kenbaar te kunnen maken.

Voor vragen over de teamindeling kan per e-mail contact worden opgenomen met André Janmaat (aam.janmaat@ziggo.nl).

Nieuwe teams 2017-2018 meisjes en vrouwen

Nieuwe teams 2017-2018 JO19

Nieuwe teams 2017-2018 JO17

Nieuwe teams 2017-2018 JO15

Nieuwe teams 2017-2018 JO14

Nieuwe teams 2017-2018 JO13

Nieuwe teams 2017-2018 JO12

Nieuwe teams 2017-2018 JO11

Nieuwe teams 2017-2018 JO10

Nieuwe teams 2017-2018 JO9

Nieuwe teams 2017-2018 JO8

De kinderen voor de F onderling en Smurfen ontvangen uiterlijk bij aanvang van het seizoen informatie over indeling en trainingstijden.

Joop de Winter overleden

in archief: Algemeen.

Deze week ontvingen wij het overlijdensbericht van Joop de Winter.

Joop de Winter had een grote liefde voor de muziek en heeft daarvoor veel voor een andere ’s-Gravelandse vereniging, B.M.O.L., betekend, getuige zijn erelidmaatschap van die muziekvereniging. Lees verder…

In Memoriam Cees Schouten

in archief: Algemeen.

Zijn eigen voetbalcarrière stelde, naar eigen zeggen, niet zo veel voor. Rond 1970 werden zijn beide zonen lid van de vereniging, omdat Cees en zijn vrouw Dory wilden dat ze zouden ondervinden of zij voetballen leuk vinden. Dat vonden zij niet en dus heeft hun lidmaatschap niet langer geduurd dan één seizoen. Intussen was Cees wel ingezet als jeugdbegeleider, mede omdat hij in het bezit was van een auto waar veel voetballertjes in vervoerd konden worden naar wedstrijden. Andere teams maakten ook gebruik van een van zijn voertuigen (hij was eigenaar van Automobielbedrijf C. Schouten). Zijn Volkswagen personenbus voorkwam vervoersproblemen bij andere teams. Toen die personenbus aan vervanging toe was kwam er eenzelfde busje, ondanks dat hij het voor zijn bedrijf niet nodig had en ondanks de tegenwerpingen van thuis. Lees verder…

Bericht van Sportrevalidatie Hilversum

in archief: Algemeen.

Beste voetballers, 

Het seizoen zit er helaas weer bijna op. Tijdens de zomerstop er geen inloopspreekuur fysiotherapie op de club zijn. Mochten er toch blessures zijn, en wil je tijdens de zomerstop een onderzoek/advies of behandeling van deze blessure om op tijd voor het nieuwe seizoen weer fit te zijn, dan kan je natuurlijk altijd contact met mij opnemen!   Lees verder…

Teamindeling uiterlijk 12 juni

in archief: Algemeen.

We zijn in de afrondende fase van de teamindelingen voor het nieuwe seizoen, maar de laatste punten op de ‘i’ vragen nog extra tijd. Uiterlijk 12 juni zullen de indelingen op de site worden vermeld.

Mocht je volgend seizoen niet meer gaan voetballen (wat we uiteraard niet hopen) en je hebt dat nog niet kenbaar gemaakt, die dat dan wel z.s.m. via info@svsgraveland.com.

Arie Janmaat Toernooi

in archief: Algemeen.

Afgelopen zaterdag werd wederom het leukste toernooi uit de verre omgeving georganiseerd: het Arie Janmaat-toernooi bij S.V. ’s-Graveland. Naast de voor een toernooi gebruikelijke voetbalwedstrijden, werd er ook gekeken welk team de meeste voetbalkennis had in de quiz, welke keeper de penalty-killer was en wie er het beste kon voetbaldarten. Het draaide deze dag dus om voetbal in alle mogelijke vormen, waarmee verschillende prijzen gewonnen werden. Lees verder…