‘s-Graveland en Baarn in evenwicht: 1-1

in archief: Algemeen.

Om aanspraak te blijven maken op de tweede periodetitel moesten zowel ’s-Graveland en Baarn  deze onderlinge wedstrijd winnen. Met het gelijkspel schoten beide teams dus weinig op. Sterker, doordat AS’80 wel wist te winnen, lijkt een periodetitel naar de Almeerders te gaan, hoewel zij van drie wedstrijden er minimaal twee moeten zien te winnen. Lees verder…

B2 Compleet in het nieuw door 3-tal sponsors

in archief: Algemeen, Sponsoren.

In december heeft de B2 haar nieuwe kleding ontvangen en vandaag was er een goede gelegenheid om dit vast te leggen voor alle volgers. De B2 is het team van leiders Ruud Veldwijk, Arie Poels en Koen Schnitfink en is bovenin geëindigd in de Najaarscompetitie en mag zich in de Voorjaarscompetitie meten met de sterksten van de 3e klasse.  Vorige week een gelijkspel en vandaag werd er tegen Argon B3 helaas verloren, maar een goede eindrangschikking is zeker mogelijk. De sponsoring van s.v. ‘s-Graveland B2 is een Ankeveense aangelegenheid. Het is een nagenoeg volledige Ankeveense aangelegenheid: Jan Diepeveen van Richter Industrials Werkplaats- en magazijn inrichting, Gerard Broeke van Asbest, Sloop en Verhuur Broeke en Erik Torsing van BTZ voor Sloopwerk, Asbest sanering en Grond,Weg en waterbouw. Tijdens een Ankeveense aangelegenheid zijn de koppen bij elkaar gestoken en het resultaat is dat de B2 er perfect bij loopt in nieuwe shirts en trainingspakken. Jan, Gerard en Erik bedankt voor jullie ondersteuning van dit succesvolle team namens B2 en s.v. ‘s-Graveland

20160130_142826 20160130_14302420160130_143330  20160130_142810

Nieuwsbrief sv ‘s-Graveland

in archief: Algemeen.

Beste ‘s-Gravelanders.

Dat is de aanhef van een wekelijkse nieuwsbrief die doorgaans via de email aan onze leden wordt gestuurd. Van de leden die deze wekelijkse mail niet ontvangen, hebben wij geen of een onjuist emailadres in onze ledenadministratie. Aan hen het verzoek om het juiste adres aan ons door te geven via info@svsgraveland.com.

Dat geldt uiteraard ook voor normale adreswijzigingen. Op dit moment ontwikkelen we een online mutatieformulier waardoor het gemakkelijk is gewijzigde gegevens door te geven.

Voor de leden die de email niet ontvangen hebben en voor andere volgers van onze vereniging, hierbij de nieuwsbrief in pdf:

160129 Nieuwsbrief s.v. ‘s-Graveland

Ronald Heerschop volgend seizoen trainer sv ‘s-Graveland

in archief: Algemeen.

Het bestuur  van  sv ’s-Graveland heeft deze week overeenstemming bereikt met Ronald Heerschop om met ingang van het komende seizoen als hoofdtrainer van onze A-selectie te fungeren. De 58-jarige Bussumse oefenmeester, in het bezit van diploma TC1, is in het verleden onder meer trainer geweest van VVZ’49, Quick AFC 1890, Hoogland en meest recent  bij SDO.

Ronald Heerschop

’s-Graveland hervat competitie met gelijkspel bij BFC in Bussum

in archief: Algemeen.

In het schrijfblok van de aanwezige journalist van de Gooi – en Eemlander viel in de rust weinig te lezen. Aanleiding daarvoor was er ook niet, want het was weinig verheffend geweest in de eerste 45 minuten. ’s-Graveland startte door de absentie van Alex Poort met Jessy de Birk en Roger Smit als centraal verdedingsduo. Trainer Hans Verhoogt had ook een basisplaats ingeruimd voor A1-junior Ramon Bouwman. Lees verder…

Tussenstand Fair Play Cup 2015-2016

in archief: Algemeen, Fair Play.

Ook de eerste helft van dit seizoen is er door onze scheidsrechters bij de thuiswedstrijden weer gelet op de sportiviteit van onze eigen teams. Eind vorig seizoen was volgens onze scheidsrechters de ME1 het sportiefste team. Het seizoen daarvoor was het de MB1 die er met de Fair Play Cup van door ging.

Net als de twee voorafgaande seizoen werden onze teams beoordeeld op met name de volgende aspecten:

  • hoe gaan de spelers om met de tegenstanders?
  • hoe (vaak)  reageren de spelers op een beslissing van de scheidsrechter?
  • hoe gedragen de leiders, grensrechter en ouders zich?
  • hoe is de sfeer in het team onderling?
  • hoe gedragen de spelers en de begeleiding zich na de wedstrijd?

De top vijf van sportiefste teams van de eerste seizoenshelft ziet er momenteel als volgt uit:

  1. F3: gemiddeld 9,40
  2. ME1: gemiddeld 9,33
  3. E2: gemiddeld: 9,25
  4. F5: gemiddeld 9,25
  5. MD2: gemiddeld 9,17

Sportiviteit blijft een belangrijk onderwerp bij ’s-Graveland, daarom belonen we ook dit seizoen de sportiefste ploeg met een prijs. De prijs wordt bekendgemaakt en uitgereikt op 28 mei tijdens het Arie Janmaat-toernooi.