Aanstaand weekend: Wijdemeren Beach Event inclusief Panna Knockout voor de jeugd

in archief: Algemeen.

Beach-activiteiten vrijdag tot en met zondag

Komend weekend is het parkeerterrein van de Fuik omgedoopt tot “Wijdemeren Beach”. Vrijdag vanaf 17.00 uur wordt het zand benut door de tennissers van Westerveld die dit jaar voor het eerst Beachtennis organiseren. Zaterdag zijn de volleyballers aan de beurt voor de inmiddels vierde editie van het Beachvolleybaltoernooi. Zondag voor het eerst Footvolley in plaats van Beachsoccer. Twintig teams hebben zich ingeschreven en we kunnen spreken van een prima deelnemersveld. Vele ’s-Gravelanders zullen op het zand te bewonderen zijn, dus kom gerust kijken. Beweging en gezelligheid gaan op deze dagen hand in hand en het terras van de Fuik biedt een prima uitzicht op de footvolleyers! Het footvolley-toernooi duurt zondag van 12.30 tot 17.00 uur.

Zondag tevens Panna Knock Out voor de jeugd – inschrijven kan nog

Op zondag 28 juni kunnen jongens en meisjes, zowel beginners als gevorderden van 8 t/m 18 jaar, elkaar uitdagen voor een 1 tegen 1 duel in sporthal De Fuik in Kortenhoef. Het toernooi start om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Vanaf 13.30 uur kunnen deelnemers zich ter plekke inschrijven. Vooraf aanmelden kan ook door te mailen naar info@sportservicehetgooi.nl o.v.v. je voor- en achternaam, leeftijd en woonplaats. Je strijdt deze dag tevens voor een fel begeerde finaleplek op het NK Panna Knock Out dat op 2 maart 2016 wordt gehouden. Zaalschoenen zijn verplicht en deelname is gratis.

Kijk voor meer informatie op Website WMB Panna Knock Out
wmb-start

MC1 succesvol op toernooi Heerenveen

in archief: Algemeen, Dames/meisjes.

Zondag 14 juni speelden de meisjes C1 van de vereniging van op het goed bezette Heerenveen toernooi. Na een goed seizoen in de hoofdklasse met een verdienstelijke derde plaats gingen ze vol vertrouwen het toernooi  in.

De poule bestond uit vv Heerenveen, Veendam, Purmerend en SVV, niet de minste ploegen.  De nummers een en twee gingen door naar de finale en de strijd om de 3e en 4e plaats. Er werd met 2–0 gewonnen van Heerenveen MC1 en met 1–0 gewonnen van Veendam MC1 door zeer goed en verzorgd voetbal. Tegen SVV MC1 werd met 0-0 gelijk gespeeld en van Purmerend MC1 met 2-1 verloren.

Na de poulefase bleek dat we mochten spelen om de derde en vierde plaats tegen Uitgeest MC1, want zij waren ook tweede in hun poule geworden. De 3e plaats bleek al gauw een feit , omdat MC1 al vroeg op voorsprong kwam en uiteindelijk werd het 2-0.

Met een zeer lekker  gevoel werd de beker opgehaald voor de laatste keer nog een keer op de foto.

MC1, het was een topseizoen, gefeliciteerd.

MC1 Heerenveen

ME1 winnaar Fair Play Cup 2015

in archief: Algemeen, Fair Play.

Ook dit is er door de scheidsrechters bij de thuiswedstrijden weer goed gekeken naar de sportiviteit van onze eigen teams. Vele wedstrijden werden beoordeeld, waarbij er met name gelet werd op de volgende zaken:

  • hoe gaan de spelers om met de tegenstanders?
  • hoe (vaak) reageren de spelers op een beslissing van de scheidsrechter?
  • hoe gedragen de leiders, grensrechter en ouders zich?
  • hoe is de sfeer in het team onderling?
  • hoe gedragen de spelers en de begeleiding zich na de wedstrijd?

Iedere thuiswedstrijd kregen de teams een cijfer en volgens de scheidsrechters was de ME1 dit seizoen het sportiefste team binnen de jeugd van s.v. ‘s-Graveland. De meiden van leiders Sander Kerkhof, Rik Sluyter en Ruud Kaitjily zijn bovenaan geëindigd met een gemiddeld cijfer van 8,90. In totaliteit zag de top 5 van de in totaal 30 teams er als volgt uit:

  1. ME1: 8,90
  2. E3: 8,83
  3. MD1: 8,63
  4. E6: 8,50
  5. B2: 8,40

De meiden van ME1 zijn tijdens het Arie Janmaat toernooi door Ben Steenvoorden, voorzitter van de Commissie Sportief Gedrag onderscheiden voor hun sportiviteit. Zij kregen de wisselbeker uitgereikt met daarbij een waardebon voor een Arena Kidstour voor het gehele team. Inmiddels is deze tour al geboekt en kan de ME1 op 26 augustus genieten van de tour door de Arena. ME1, nogmaals gefeliciteerd met deze mooiste prijs, geniet er van!

Foto uitreiking FPC 2015

Update Jeugdvrijwilligers BBQ

in archief: Algemeen, Jeugd.

Zaterdag a.s. zullen er 160 personen (leiders-trainers-zaterdagdienst-scheidsrechters) aanwezig zijn bij deze afsluiting van een mooi seizoen 14-15, waarin dankzij de inzet van allen weer een hoop voetbalplezier gerealiseerd is.

Voor het voetballen hebben we nu circa 20 aanmeldingen (man-vrouw-jongen of meisje). We willen hiermee om 15.30 uur beginnen, dus zorg dat je om 15.15 uur omgekleed op het veld staat. (ook als je je daarvoor nog niet hebt aangemeld ben je van harte welkom, mits op tijd aanwezig)

Alle niet-voetballers zijn vanaf 16.45 uur van harte welkom. De BBQ start om circa 17.30 uur

Zaterdag 13 juni laatste speelronde 40+

in archief: Algemeen.

Zaterdag 13 juni het volgende 7 tegen 7 ( zonder scheids ) toernooi. We beginnen om om 15.00 uur.

Aanmelden bij joosttenuijl@gmail.com , liefst vóór vrijdag 12 juni. Verre vrienden, goede buren of gewoon familie (evt. iets jonger dan 40 ) zijn ook welkom.  Gaarne opgeven met naam en indien aanwezig, mailadres.

Afmelden hoeft niet,  alleen aanmelden telt !

Na afloop is er natuurlijk weer volop gezelligheid.

Hartelijke groet, Joost te Nuijl

Foto’s Vriendinnendag

in archief: Algemeen.

Naast het filmpje op de Facebookpagina over het ochtenddeel van de Vriendinnendag plaatsten we hier ook een aantal foto’s. Het enthousiasme is ook op de foto’s goed te zien. Niet voor niets dat de eerste nieuwe meisjes zich al hebben aangemeld om volgend jaar te gaan voetballen. We hopen dat er snel meer zullen volgen.

De verloting voor de trainingspakken wees uit dat Milou Troost en haar vriendin Lucy Hendriks de gelukkige winnaars zijn geworden. Zij ontvangen binnenkort een eigen s.v. ‘s-Graveland trainingspak.

Wemo Koeriers sponsort ook hoogste damesteam.

in archief: Algemeen, Sponsoren.

Vlak voor het mix toernooi tijdens de Vriendinnendag hebben de VR1 meiden uit handen van Marc Mostert van Wemo Koerier hun nieuwe shirts gekregen. Zowel bij de Heren 1 als Dames 1 prijkt nu het Wemo logo op de borst. Waarvoor heel veel dank ! Met de vrouwelijke pasvorm van de nieuwe shirts gaan de VR1 meiden volgend seizoen gewoon weer hun mannetje staan …

IMGP1450                               IMGP1443

Voetbal mee en win de SVS Cup

in archief: Algemeen.

Gedurende de zomerstop organiseert Joey van Wettum, de beoogd opvolger van Sepp Blatter, elke dinsdagavond om 20:00 onderlinge wedstrijden en toernooivormen voor spelers van alle s.v. ‘s-Graveland-seniorenteams. Zomeravondvoetbal in optima forma met uiteraard als extra beloning de SVS Cup. Vanwege andere wedstrijden op dinsdag, is de wedstrijddag van deze week overigens verplaatst naar woensdag 3 juni!