Vrijwilliger in the picture

in archief: Algemeen.

De vrijwilligerscommissie zal vanaf heden regelmatig de schijnwerpers op een van onze vele vrijwilligers richten. Bij de aftrap van het seizoen is Laura van Diermen die ‘in the picture’ staat.

Laura

Met twee voetballende zoons is ze vaak op de club, maar dat is niet de enige reden van haar aanwezigheid op het complex: Vorig seizoen heeft ze vaak bardiensten gedraaid en met ingang van dit seizoen is de coördinator van de kantinecommissie.

Tegelijk met het in the picture zetten van Laura, vraagt de vrijwilligerscommissie ook aandacht voor de behoefte van de kantinecommissie aan kantinemedewerkers. Lees meer over Laura en de behoefte in onderstaand artikel.

Laura van Diermen – vrijwilliger in the picture

Verslag trainingskamp selectie

in archief: Algemeen.

Op 19 augustus jl. reisde onze selectie met opgeruimd karakter af naar Doorwerth. Een prachtig plaatsje tussen Arnhem en Nijmegen in. Onze voorzitter heeft hier enige tijd geleden het Fletcher Hotel gespot en polste uw reisleider of dit een goede locatie voor een trainingskamp zou zijn. Hij heeft er verstand van! Lees verder…

Nieuwe webshop S.V. ‘s-Graveland door Blue Sport & Workwear

in archief: Algemeen.

Zoals al eerder aangekondigd was een nieuwe webshop onderdeel van onze nieuwe 6- jarige overeenkomst met Blue Sport & Workwear. De afgelopen weken is hier keihard aan gewerkt om hem voor aanvang van het nieuwe seizoen online te krijgen. Dit is gelukt en naast de verplichte S.V. ‘s-Graveland broeken en kousen is het assortiment andere artikelen behoorlijk uitgebreid met onder andere diverse specifieke dames- meisjes kleding artikelen voor alle speelsters van S.V. ‘s-Graveland maar ook scheenbeschermers en keepershandschoenen. Alle artikelen zijn van het betrouwbare en mooie merk Jako en worden voorzien van jouw initialen of naam. Betaling lopen via Ideal, bestellingen zijn doorgaans binnen 2 weken af te halen in de commissiekamer.

Veel (web)shop plezier.  Webshop S.V. ‘s-Graveland

Nieuwsbrief

in archief: Algemeen.

Voor wie de Nieuwsbrief van vorige week heeft gemist: 160812 Nieuwsbrief S.V. ‘s-Graveland

Geen Nieuwsbrief ontvangen per e-mail? Dan hebben wij niet het juiste e-mailadres. Dat is wel belangrijk omdat we regelmatig belangrijke informatie ook naar e-mailadressen versturen!

Geef jouw correcte e-mailadres dan door via info@svsgraveland.com.

Indeling trainingsvelden en -tijden.

in archief: Algemeen.

In onderstaand overzicht staan de indelingen van de trainingstijden en – velden per team. Dit is een voorlopige indeling waarmee we van start gaan en waarin zoveel mogelijk is rekening gehouden met de voorkeuren van de trainers. Het kan zijn dat er op verzoek nog wat kleine aanpassingen zullen worden doorgevoerd, maar dat zal dan via de trainers worden gecommuniceerd.

Ook de kleedkamer per team op de trainingsavond staat vermeld, zodat elk team een eigen kleedkamer heeft waar na afloop van de training kan worden gedoucht.

Trainingsveldindeling 2016-2017 per team

Gewijzigde benaming jeugdteams

in archief: Algemeen.

Zoals inmiddels in verschillende publicaties te lezen is, verandert de KNVB de aanduiding van jeugdteams. Er wordt nu strikter verwezen naar de leeftijdscategorie zoals JO (jongens onder) of MO (meisjes onder) 19 voor de A junioren. JO 18 geeft aan dat het team bestaat uit eerstejaars A junioren. Op deze manier verwacht de KNVB  de jeugdteams beter te kunnen indelen en te voorkomen dat – als voorbeeld – eerstejaars E pupillen worden ingedeeld met teams bestaande uit tweedejaars E pupillen. We zullen met elkaar even moeten wennen aan deze nieuwe teamaanduiding. Laten we hopen dat deze opzet inderdaad ook bijdraagt aan een betere competitie-indeling. Lees verder…

Nieuwe Hoofdsponsors Wemo Pakket- en Koeriersdienst en Keurslager Piepenbrock.

in archief: Algemeen, Sponsoren.

We zijn zeer verheugd te kunnen meededelen dat Wemo Pakket- en Koeriersdienst en Keurslager Piepenbrock de komende 5 jaar gezamenlijk Hoofdsponsor zullen zijn van S.V. ’s-Graveland. Voor Marc Mostert en Aart Box van Wemo Pakket- en Koeriersdienst uit Diemen betekent dit een verlenging van het lopende contract. Marc en Aart hebben beiden een mooie voetbalhistorie bij S.V. ’s-Graveland en tonen op deze wijze hun grote betrokkenheid bij S.V. ’s-Graveland.  Wemo Pakket- en Koeriersdienst uit Diemen bezorgt pakketten door heel Europa en is zeer sterk vertegenwoordigd in Amsterdam en omstreken, Tevens beschikken zij over ruime op- en overslag mogelijkheden. Kortom: Zoekt u een snelle, betrouwbare koerier voor het veilig bezorgen van uw pakket, dan bent u bij Wemo Pakket- en Koeriersdienst  aan het juiste adres!  www.wemo-koerier.nl

Fred en Corrinne van Keurslager Piepenbrock uit Diemen zijn relatief nieuw bij onze vereniging. Woonachtig in ‘s-Graveland zijn ze op diverse positieve manieren met S.V. ’s-Graveland in aanraking gekomen, waardoor ze nu bereid zijn om het Hoofdsponsorschap in te vullen. In Diemen heeft Keurslager Piepenbrock een zeer fraaie winkel (het Vers theater) waar direct aan consumenten geleverd wordt. Vlees maar ook kaas, groenten & fruit en salades. Daarnaast zijn ze zeer ervaren en goed in het verzorgen van allerlei cateringwerkzaamheden op locatie met als specialiteit BBQ. Recentelijk hebben ze hiervan tijdens de Vrijwilligers BBQ het overtuigende bewijs geleverd. BBQ-vleespakketten voor thuis kunnen via de website besteld worden en worden dan bij u thuis afgeleverd.  http://piepenbrock.keurslager.nl/ Lees verder…

Overeenkomst met Blue Sport & Workwear als kledingleverancier S.V. ‘s-Graveland

in archief: Algemeen, Sponsoren.

Beste leden en sponsors;

Onze voormalige hoofdsponsor én kleding leverancier Framesport is in januari jl. overgenomen door de Blue groep uit Rijswijk. De naam Framesport zal geleidelijk uit het straatbeeld verdwijnen en zij zullen verder gaan onder de naam Blue Sport & Workwear. Blue Sport & Workwear is naast leverancier van sportkleding en sport gerelateerde artikelen tevens leverancier van Bedrijfskleding en promotionele kleding en artikelen. Als onderdeel van de Blue groep kunnen zij vele diensten aanbieden, kijk gerust eens op www.bluegroep.nl en www.bluesportenworkwear.nl

Wij vonden deze wijziging een mooie aangelegenheid om ons aflopende contract te vernieuwen. Wij hebben met Blue Sport & Workwear overeenstemming bereikt voor de komende 6 jaar. Dus wij zijn als S.V. ‘s-Graveland verheugd om jullie te melden dat wij de komende 6 jaar verzekerd zijn van de levering van de bij ons bekende kwaliteit van onze kleding door Blue Sport & Workwear.  Jako is het geselecteerde merk voor trainingspakken etc.

Op zeer korte termijn wordt de nieuwe webshop gepresenteerd, die ter beschikking is gesteld door Blue Sport & Workwear. Met deze nieuwe webshop  kunnen alle leden op een eenvoudige wijze wedstrijd- en trainingskleding bestellen.

Bekerprogramma 1e elftal bekend

in archief: Algemeen.

Vrijdag 8 juli is de beker-indeling van de 1e elftallen bekendgemaakt. Het eerste elftal is ingedeeld in poule 095 en treft drie zaterdagverenigingen: Altius, Olympia ’25 en BFC.

Het speelschema zal er waarschijnlijk als volgt uit zien:

Speelronde 1
20-aug Altius Olympia’25
18-aug BFC 1e
Speelronde 2
23 aug 1e Altius
25 aug Olympia’25 BFC
Speelronde 3
27 aug Olympia ’25 1e
27 aug BFC Altius

Zodra het definitieve speelschema bekend is, zullen wij dat publiceren op de pagina programma senioren. De bekerindeling van de overige teams zal uiterlijk op 23 juli door de KNVB bekend gemaakt zijn.