s.v. ‘s-Graveland E3 en Fonds Gehandicaptensport: een mooie combinatie

in archief: Algemeen, Sponsoren.

s.v.’s-Graveland E3 is een 1e jaars E team wat uitkomt in de 3e klasse. De mannen van de E3 spelen voor het 3e seizoen samen en zijn zeer gemotiveerd om er een leerzaam seizoen van te maken. Deze helden worden dit jaar gekleed door twee wel hele bijzondere sponsoren die zelf graag op de achtergrond blijven. Op de voorgrond willen ze graag aandacht vragen voor het Fonds Gehandicaptensport. Het logo van deze organisatie staat op de shirts van de mannen en zal vol trots worden gedragen tijdens de wedstrijden. Lees verder…

Op zaterdag 12 september 40+ voetbal

in archief: Algemeen.

Op zaterdag 12 september wordt er weer 7 tegen 7 voetbal georganiseerd voor alle voetballers vanaf (ongeveer) 40 jaar. Aanvang van de onderlinge wedstrijden is 17:00 uur. Graag vooraf per e-mail aanmelden bij Joost te Nuijl (joosttenuijl@gmail.com).

Arena Kids Tour voor winnaar Fair Play Cup 2014-2015: ME1

in archief: Algemeen, Dames/meisjes.

Afgelopen woensdag meldden de ME1 van vorig seizoen zich om 15:30 uur bij de hoofdingang van de Arena om de prijs die verbonden was aan de Fair Play Cup van seizoen 2014-2015 “in ontvangst te nemen”.

De Kids Arena Tour van ruim 2 uur waarbij alle ‘geheimen’ van de Ajax-tempel mochten worden betreden en bekeken. De persruimte, de kleedkamers, de hall of fame met prachtige oude foto’s (waar kennen we dat van), het supportershome en natuurlijk de tribunes en het veld. Lees verder…

Nieuwsbrief via no-reply

in archief: Algemeen.

Evenals vorige week lijkt het erop dat het versturen van de wekelijkse nieuwsbrief via een no-reply mail vanuit onze ledenadministratie niet door iedereen ontvangen is. Daarom hieronder de terugblik op de voorbije week en een vooruitblik naar het weekend: Lees verder…

Uitzonderingsregel spelerspassen verlengd.

in archief: Algemeen.

Omdat de KNVB de grote stroom aanvragen voor nieuwe spelerspassen nog niet kan verwerken, is de uitzonderingsregel verlengd tot en met 3 september. Dat houdt in dat spelers waarvan de correcte spelerspas ontbreekt wel mogen spelen, mits zij zich met een geldig legitimatiebewijs (ID kaart, paspoort of rijbewijs) kunnen legitimeren. Het betreft dus een tijdelijke maatregel, want normaliter is: geen pas, niet spelen.

Stem met de leider/speler af wie een geldig legitimatiebewijs bij zich moet hebben. Kun je dat niet tonen, dan is meedoen niet mogelijk.

Oud jeugdspeler Tommy-Boy Kulkens overleden

in archief: Algemeen.

Zaterdag 22 augustus jl. zijn we opgeschrikt door het bericht over een verschrikkelijk en noodlottig ongeval van Tommy- Boy Kulkens. Tommy-Boy heeft tot 2013 bij onze vereniging gespeeld en is de zoon van keeperstrainer Micheal Kulkens.

Aan het vrolijke, onbezorgde leven van Tommy-Boy is zaterdag een abrupt einde gekomen.

Wij wensen Michael, Milica en zusje Summer en verdere familie veel sterkte om dit onwerkelijke verlies te dragen.

Verkoop s.v. ‘s-Graveland broeken en kousen op 22 augustus

in archief: Algemeen.

Bij de start van het nieuwe seizoen willen we het zo makkelijk mogelijk maken voor alle jeugdleden om er perfect bij te lopen.Op zaterdagochtend 22 augustus a.s. van 8.00 uur tot 12.00 uur  worden de enige echte s.v. ‘s-Graveland broeken (17 euro) en kousen (10 euro) voor directe (en contante) verkoop aangeboden in de kantine/Bestuurskamer. Graag gepast geld meenemen.Dit is dus je kans om er weer tip-top bij te lopen (net als je teamgenoten) zonder dat je dit via de webshop hoeft te regelen. Zaterdag 22 augustus is de enige mogelijkheid, daarna verwijzen we je weer naar de webshop om je kleding aan te schaffen. http://shop.svsgraveland.com/

Indeling trainingstijden en -velden.

in archief: Algemeen.

Om de trainingen voor alle teams te kunnen laten beginnen is de onderstaande indeling gemaakt van de bezetting van trainingstijden voor de komende periode. Op de laatste bladzijde van het overzicht staan de nummers van de trainingsvelden. Er is geprobeerd zoveel mogelijk aan de wensen van de trainers tegemoet te komen, maar zullen in de komende periode op basis van ervaringen het overzicht mogelijk aanpassen. Hetzelfde geldt voor de kleedkamerindeling. Ook zal nog verder worden gekeken naar de verdeling gras-kunstgras. Vanwege oefenwedstrijden kunnen er in de komende weken nog trainingen worden verschoven; berichten daaromtrent zullen door de trainers van het team met hun spelers worden gecommuniceerd.

De meisjes van de MD1 en MD2 trainen de komende weken gezamenlijk op dinsdag en donderdag van 19:00 tot 20:15 uur. Voor het nieuwe F7 team zal z.s.m. de trainingsdag worden bekendgemaakt.

Trainingsveld- en kleedkamerindeling 2015-2016 per team

Inleveren pasfoto’s

in archief: Algemeen.

De volgende spelers/speelsters hebben ondanks eerdere verzoeken nog geen pasfoto ingeleverd voor hun nieuw te maken spelerspas.
Voor de duidelijkheid: zonder geldige spelerspas mag er niet gespeeld worden in beker- en competitiewedstrijden.

Benthem J.R. Hiddinga C Noorland S
Berg F. vd Janmaat T.J.J. Scholten A
Bos J Klaassen E Schouten N
Brand M. vd Kloet B. de Sikking M
Daniel D Linnekamp N Stafleu C
Dijk, S. van Makar G. Valkonet E
Eldering DJF Makar O Veldwijk M
Emmelot B. Mostertman M Wieringa H.
Ginkel M van Neijsen D Wieringa L.
Heus M Noorland R Winkel, B.
Heijnen E

Pasfoto’s kunnen ingeleverd/ingestuurd worden bij/naar:

s.v. ‘s-Graveland
p/a A.W. van Voordenlaan 23
1241 AN Kortenhoef
s.v. ‘s-Graveland
Postbus 35
1243 ZG ‘s-Graveland