Nieuwjaarsreceptie 35+

in archief: Algemeen.

De meeste spelers van ‘s-Graveland 5, beter bekend als ‘De Oude beloften’ waren aanwezig op hun eigen Nieuwjaarsreceptie, die traditiegetrouw op locatie plaatsvindt. Op hun eigen website het uitgebreide verslag. Klik hier voor hun reportage.

1e Winterstop quiz groot succes

in archief: Algemeen.

De kantine was zaterdag 14 januari jl. bomvol voor de 1e Winterstopquiz. Maar liefst 17 teams hadden zich ingeschreven en werden door de quizmasters Jos van der Burgt en Joey van Wettum getest op hun kennis van uiteenlopende onderwerpen zoals Olympische Spelen, eten & drinken, TV en film, voetbal en de club zelf. Bijzonder was de stemmenronde waarin de teams de stemmen moesten raden van wereldsterren als Mick Jagger en Paul McCartney, maar ook van voorzitter Koen Janmaat, trainer Ronald Heerschop of vrijwilliger Sach Jansen. De teamcaptains konden extra punten voor hun team winnen via het keiharde knock-out systeem, waarin Stefan Burrekers van Il bimbo D’oro de beste bleek te zijn. Lees verder…

Jaaroverzicht 2016 in beeld.

in archief: Algemeen.

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie hebben we belangrijke gebeurtenissen uit 2016 met beeldmateriaal nog eens getoond. Op YouTube is deze presentatie terug te vinden: 2016 in een vogelvlucht van 10 minuten. Klik hier voor het filmpje.

Contract hoofdtrainer Ronald Heerschop verlengd

in archief: Algemeen.

Nadat voorafgaand aan de eerste training van de selectie in 2017 aan de spelersgroep bekend was gemaakt dat het bestuur en hun trainer Ronald Heerschop een nieuwe tweejarige verbintenis zijn overeengekomen (dat met een spontaan en instemmend applaus werd ontvangen), heeft voorzitter Koen Janmaat dat gedaan tijdens zijn nieuwjaarstoespraak.

Ronald Heerschop is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen bij onze vereniging en samen met het bestuur ziet hij uit naar voortzetting van de huidige samenwerking.

Nieuwjaarsreceptie 2017

in archief: Algemeen.

Het bestuur heeft vele handen mogen schudden tijdens de nieuwjaarsreceptie, dat zich dus in een grote belangstelling mocht heugen. Naast leden en vrijwilligers waren ook sponsoren aanwezig en met de aanwezigheid van wethouders Jan Jaap de Kloet en Theo Reijn was ook de politiek vertegenwoordigd.

Met de wetenschap dat er tijdens de nieuwjaarsreceptie vele jubilarissen zouden worden gehuldigd ging voorzitter Koen Janmaat met een wat sneller tempo dan normaal door het afgelopen jaar heen, waarin hij ondermeer aandacht besteedde aan de verdere verfraaiing van het sportcomplex met zonnepanelen, een vernieuwd terras en meest recent het deels vernieuwde interieur. Het laatste is het begin van meer dat nog gaat komen. Lees verder…

Voetbalacademie verzorgt extra trainingen

in archief: Algemeen.

Van 12 februari organiseert de Maurice van der Wilt Voetbalacademie op ons complex gedurende 10 zondagen techniektrainingen voor jongens en meisjes tussen 7 en 14 jaar. Inschrijven daarvoor kan via hun site . Daar vind je ook alle informatie over deze Voetbalacademie.

De inschrijving sluit op 27 januari!