Zondag 29 november aanvang 14.00 uur
s.v. ‘s-Graveland v.s. ASV 65

Pupil van de week Tijn Degekamp

D3 als eerste Kampioen in de Najaarscompetitie

in archief: Algemeen, Jeugd.

Middels een 4-0 overwinning op BFC D8 heeft de D3 aangetoond geen last te hebben van kampioens stress. De eerste de beste kans is aangegrepen om het kampioenschap in de 5e klasse binnen te halen. Na 9 keer gewonnen te hebben en 63 doelpunten voor (en 4 tegen) is de D3 de terechte kampioen. Leiders, trainers en spelers van harte met dit mooie resultaat en we gaan er van uit dat jullie deze lijn doortrekken in de Voorjaars competitie.

IMG-20151128-WA0000

Gedicht Ben Steenvoorden

in archief: Algemeen.

Bij de foto uit de Gooi en Eemlander waarop een elftal van ‘s-Graveland trots poseert op het veld aan de Leeuwenlaan, past het mooie gedicht dat Ben Steenvoorden ooit schreef over het veld aan de Leeuwenlaan. Zeker voor de wat oudere volgers van onze website een moment om even weg te dromen naar tijden van weleer: Lees verder…

Terugblik trainingskamp selectie in beeld

in archief: Algemeen.

In het kader van ‘gelukkig hebben we de foto’s nog’, plaatsen we hierbij de foto’s van het geslaagde trainingskamp in augustus als voorbereiding op de competitie. Na in het vorige seizoen de winterstop te hebben gebruikt voor een extra trainingssessie buiten ‘s-Graveland, werd nu voor de zomer gekozen. Noordwijk was het decor waar naast het voetbalveld natuurlijk dan ook het strand werd betreden.

Foto’s

Grote Club Actie weer groot succes

in archief: Algemeen.

Ruim 1100 loten zijn er dit jaar verkocht door 76 lotenverkopers uit onze D-E-F pupillen. Zij hebben 670 kopers weten te vinden en dit fantastische resultaat opgeleverd voor s.v. ‘s-Graveland. Kopers en verkopers van harte bedankt!!!

Grote dank gaat ook uit naar Gerrie van Rijn en Nathalie van Hofwegen die al deze verkochte loten ingevoerd hebben om de automatische incasso mogelijk te maken.

Vanaf Zaterdag 5 december zullen de beloningen voor de verkopers af te halen zijn in de commissie kamer.

Dè kenners van de Beaujolais: Eva Plaizier en Johnny Hendriks

in archief: Algemeen.

Eva Plaizier en Johnny Hendriks hadden vrijdagavond de meeste kennis in huis over de Beaujolais Primeur. Er werd namelijk niet alleen geproefd van de nieuwe wijn, maar ongeveer 30 van de aanwezigen lieten ook hun kennis  testen. Na een enthousiaste inleiding van Bart Blomsma over onder andere de herkomst en eigenschappen van de wijn, moesten zij door te proeven, proberen de Beaujolais te onderscheiden van de Italiaanse variant. Lees verder…