Nog flink wat werk te doen voor de nieuwe aanbouw.

in archief: Algemeen.

In de afgelopen maanden heeft Louis Kempers heel veel tijd gestoken in de begeleiding en de uitvoering van de nieuwe aanbouw en niet zonder succes. Want met het aanbrengen van het plafond, de verlichting, de radiatoren en alle contactdozen werden steeds duidelijker dat de nieuwe ruimtes ook voor het oog een aanwinst zijn. Met de ingebouwde kasten in de eerste kamer werd tevens aan het verzoek van de jeugdcommissie voldaan zodat de kleding voor de scheidsrechters en de wedstrijdballen weer keurig achter de gesloten deuren uit het zicht bewaard kunnen worden. Ook is een aparte ruimte gecreëerd voor de lockers. Deze week wordt de vloer geëgaliseerd en de vloerbedekking aangebracht. Waarna de verdere inrichting ter hand kan worden genomen.

Vooral de afronding van de aanbouw en het straatwerk er omheen vergt toch nog wel veel tijd en de laatste loodjes wegen ook in dit verband het zwaarst. Louis is nu ruim drie maanden aangesloten druk met de aanbouw en kan misschien in de eindfase wel wat handige handen gebruiken.

Het streven blijft om eind augustus alles klaar te hebben en met wat hulp misschien wel eerder.

Ook competitie-indeling E1 9 tegen 9 nu bekend.

in archief: Algemeen.

De E1 speelt komend seizoen weer in de 9 tegen 9 competitie. In de 1e fase is de E1 met de volgende teams ingedeeld:

Team Voorkeurstijd
Loosdrecht E1 9:00
‘s-Graveland E1 10:15
FC Driebergen E1 8:30
SDO E1 10:15
NVC E1 11:00
Houten E1 8:30
Vreeswijk E1 11:15
VVZ ’49 E1 12:00

Wij spreken van een pittige indeling.

Kunstgras schiet z’n doel voorbij.

in archief: Algemeen.

Toeval bestaat niet. Vandaag werden we gebeld door een journalist van de Gooi en Eemlander die bezig is met een WP_20150713_002[1]artikel over de problemen die  clubs ondervinden met misbruik van het kunstgras in de zomer. En vanavond was het ook bij ons weer mis. Vanuit een onderbuikgevoel toch maar weer even langs de club rijden om poolshoogte te nemen. Snel zoeken meisjes en jongens een vluchtweg van het complex; ze waren er duidelijk niet om te voetballen, want een bal hadden ze niet bij zich en voetbalschoenen evenmin. Lees verder…

Teamindeling meisjes volgend seizoen.

in archief: Algemeen.

Zoals het er nu naar uitziet starten we het komende seizoen met 7 meisjesteams, naast de VR1 die komend seizoen na de titel een klasse hoger gaan spelen. Met name bij de MF en ME verwachten we nog wel aanmeldingen bij de start van het seizoen. We zullen dat dan per week bekijken en als dat tot opdeling van de huidige teams mocht leiden, dan nemen we dat te zijner tijd met betrokken speelsters en ouders op. Voor de definitieve indeling van de MD1 en MD2 is besloten om dat ook pas bij begin van het nieuwe seizoen te doen.

Klik op Indeling meisjes 2015-2016 om de volledige indeling te zien. Lees verder…

Wijdemeren Beach Event wederom een groot succes

in archief: Algemeen.

De metamorfose die het parkeerterrein van de Fuik vorig weekend onderging, heeft een mooi resultaat opgeleverd. Op de uit ruim 300 kuub zand bestaande Wijdemeren Beach hadden onze voetballers zondag een mooie dag. Nadat op vrijdag de tennissers en zaterdag de volleyballers al een mooi toernooi hadden gehad, was het zondagmiddag de beurt aan de footvolley-ers. Lees verder…