Paaseieren zoeken bij SV ’s Graveland

in archief: Algemeen, Jeugd.

Om goede tradities in stand te houden is er op 2e Paasdag uiteraard weer een editie van het oud-’s-Gravelandse Paaseieren zoeken. Na edities in de sneeuw en recent nog in de volle zon, wordt het nu weer afwachten onder welke condities de Paashazen hun werk kunnen doen.

Voor wie:       alle E-F pupillen, smurfen en broertjes en zusjes (max. 10 jaar)

Wanneer:      Maandag 21 april 2e Paasdag

Aanvang :     10.00 uur   einde circa 12.00 uur (van 11.00 tot 12.00 wordt er nog gevoetbald!)

Waar:            Terrein sv ’s-Graveland

Ook deze maand weer Tienerdisco

in archief: Algemeen.

Zaterdag 12 april is er weer Wijdemerentienerdisco. Sinds februari is er maandelijks een disco en deze maand is dat niet anders. Door het prachtige weer en met Pasen op komst, staat de disco onder leiding van DJ Berend in het teken van de Lente. Dus heb jij ook de lentekriebels en kun je niet stilstaan, kom dan zaterdag 12 april naar de kantine van SV ’s-Graveland. Lees verder…

Derde overwinning op rij voor ‘s-Graveland

in archief: Algemeen.

’s-Graveland en Sporting gingen dit seizoen op herhaling. ‘L’histoire se repète’ zoals dat in het Frans toch wat mooier klinkt. Want evenals in de vorige jaargang ging ’s-Graveland eerder dit seizoen op eigen veld kansloos ten onder, maar won het wederom in Utrecht verdiend met twee doelpunten verschil. Ditmaal werd het 3-5. Lees verder…

Klein Berestein officieel geopend.

in archief: Algemeen, Jeugd.

Zaterdag 5 april was het dan eindelijk zover: de Smurfenbak/Klein Berestein, is officieel geopend. Sinds september 2013 heeft sv ‘s-Graveland naast een kunstgras Hoofdveld ook de beschikking over een kunstgrasveld in een mini Arena met boarding voor de jongste jeugd (vanaf 4 jaar). Dit veld wordt iedere zaterdag en ook doordeweeks door de jeugdteams gebruikt voor trainingen en wedstrijdjes. Zowel de trainers als jeugdspelers zijn uitermate gelukkig met deze fantastische toevoeging aan ons complex. De opening werd zaterdag gedaan in een ouderwets potje ‘jong tegen oud’.DSC08401
Lees verder…

Parkeervergunningen verleend

in archief: Algemeen.

Nadat gisteravond om 0.00 uur de deadline voor het aanvragen van een eigen parkeerplek was verstreken, heeft het bestuur vanochtend de plekken vergeven. Besloten is om op dit op een iets andere wijze kenbaar te maken dan oorspronkelijk de bedoeling was. Het eigen kenteken wordt namelijk vervangen door het volgende kenteken:
1-APR-14
met daaronder de naam van vergunninghouder.
U begrijpt inmiddels de grap en wij danken iedereen hartelijk voor de reacties die binnengekomen zijn op parkeerplek@svsgraveland.com. En uiteraard ook de mensen die zich hebben aangemeld. We hopen ook dat zij de grap ervan inzien.
Bestuur s.v. ‘s-Graveland

Parkeervergunningen bij s.v. ‘s-Graveland

in archief: Algemeen.

Tijdens de Buitengewone Algemene Ledenvergadering van 7 juni 2013 is het idee geopperd om tegen betaling een parkeerplek ter beschikking te krijgen op ons parkeerterrein. Dat idee heeft het bestuur nooit helemaal losgelaten en tijdens de bestuursvergadering van vorige maand en aansluitend enkele informele peilingen onder leden is besloten, dit idee bij wijze van proef daadwerkelijk door te voeren.

Voor de rest van het huidige seizoen (tot en met 30 juni) is het daarom mogelijk om voor slechts € 10,00 een parkeerplek te huren. Hiervoor zijn 20 parkeerplaatsen gereserveerd. Omdat we deze noviteit goed willen evalueren aan het einde van het seizoen is er slechts een beperkte inschrijftijd. Tot maandagavond middernacht is het mogelijk u op te geven via het volgende emailadres: parkeerplek@svsgraveland.com. Aanvragen worden gehonoreerd op volgorde van binnenkomst. Geef u op onder vermelding van uw kenteken.

Komende dinsdag zullen we de plekken definitief toewijzen en direct de kentekens laten maken, zodat het voordeel van de eigen parkeerplek direct van kracht is tijdens het drukke weekend volgende week (wandelweekend 5/6 april). Met het toewijzen van de parkeerplek middels een eigen kentekenbord krijgen alle ‘vergunningshouders’ ook een parkeerpas om de verkeersregelaars van volgende week te laten zien dat u als vergunninghouder mag doorrijden. Als u tot de gelukkigen behoort, ontvangt u via email een betalingsverzoek.

Gelet op de informele peilingen die we hebben gedaan verwachten we dat de animo groot zal zijn en daarom het advies om  bij interesse u direct aan te melden! Via het genoemde emailadres kunt u ook uw vragen/opmerkingen kwijt met betrekking tot dit onderwerp.

Bestuur s.v. ‘s-Graveland

Rommelmarkt 5 en 6 april

in archief: Algemeen.

In het weekend van 5 en 6 april vindt weer de traditionele ROMMELMARKT van de s.v.´s-Graveland plaats in de kantine. U kunt dan ongetwijfeld veel artikelen van uw gading vinden. Mocht u nog leuke verkoopbare spulletjes in huis hebben en daar eigenlijk wel vanaf willen dan wordt dat graag in ontvangst genomen! U kunt dit dan afgeven op de club vanaf  maandag 31 maart tot en met vrijdag 4 april, dagelijks van 10.00 uur tot 14.00 uur in de kantine van de sportvereniging.

We hopen wederom op een geslaagde rommelmarkt, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de vereniging. Bijzonder aanbevolen derhalve.

We verwachten in dat weekend met het oog op andere activiteiten (voetbalwedstrijden en het altijd druk bezochte wandelweekend) nog al wat drukte dus het zou niet onverstandig zijn om met de fiets te komen.

Met vriendelijke groet,
Els, Truus en Wil

Fair Play Cup jeugd nadert zijn climax

in archief: Algemeen, Fair Play.

Welk team wint 20 toegangskaarten voor Nederland-Wales?

Gedurende dit seizoen is er door de scheidsrechters bij de thuiswedstrijden nauwlettend gekeken naar de sportiviteit van onze eigen teams. Ruim 170 wedstrijden werden tot nu toe beoordeeld, waarbij er met name gelet werd op de volgende aspecten:
  • hoe gaan de spelers om met de tegenstanders?
  • hoe (vaak) reageren de spelers op een beslissing van de scheidsrechter?
  • hoe gedragen de leiders, grensrechter en ouders zich?
  • hoe is de sfeer in het team onderling?
  • hoe gedragen de spelers en de begeleiding zich na de wedstrijd?
Inmiddels is de Commissie Sportief Gedrag er in geslaagd de al eerder aangekondigde mooie prijs daadwerkelijk gestalte geven. Het team dat na de laatste competitieronde bovenaan staat ontvangt 20 toegangskaarten voor Nederland-Wales op woensdag 4 juni.  Dit is de traditionele “uitzwaaiwedstrijd”, de laatste wedstrijd voordat het Nederlands Elftal vertrekt naar Brazilië voor het WK.
De top vijf van sportiefste teams ziet er op dit moment als volgt uit:

1. MB1: gemiddeld 9,13
2. C2: gemiddeld 9,00
3. F2: gemiddeld: 8,80
4. ME1: gemiddeld 8,75
5. F1: gemiddeld 8,67
Na de laatste competitiewedstrijd zullen we bekend maken welk team zich gereed mag gaan maken voor een bezoek aan Nederland-Wales!