MC1 traint voor Driedorpenloop

in archief: Algemeen, Dames/meisjes.

Vorige week dinsdag heeft de MC1 een looptraining gekregen van Tom Dankers. Deze loopclinic was aangeboden door Run2Day.
Run2Day stimuleert hierbij het initiatief van de meiden om op 7 juni mee te doen het aan de Drie Dorpenloop. De MC1 en fans laten zich sponsoren voor Habitat for Humanity. Ze zijn dan niet alleen sportief bezig maar bouwen ook mee aan een betere wereld! Hopelijk staan er veel enthousiaste supporters aan de kant voor dit gemotiveerde meidenteam!! De organisatie van de Drie Dorpenloop heeft al aangegeven dit meidenteam een extra stimulans te willen geven.

MC1 Driedorpenloop

Jeugdtrainers en -leiders bijeenkomst over voetbaltechnisch beleid

in archief: Algemeen.

Op maandag 1 juni is er door de jeugdcommissie een bijeenkomst georganiseerd waarvoor alle trainers en leiders van de jeugd zijn uitgenodigd. Deze avond zal grotendeels in het teken staan van de uitvoering van het voetbaltechnisch beleid bij de jeugd. Tim Torsing – vanaf komend seizoen technisch coördinator jeugd – zal de plannen en aanpak vanuit het voetbaltechnisch beleidsplan van de vereniging toelichten. Daarnaast zal er ook worden stilgestaan bij de ontwikkelingen vanuit de commissie sportief gedrag.

Hoewel bedoeld voor de trainers en leiders, zijn ook geïnteresseerde ouders en anderen die zich hierbij betrokken voelen van harte welkom. Om misverstanden te voorkomen, het gaat deze avond niet over de samenstelling van de teams voor het nieuwe seizoen. Inloop vanaf 19:45 uur, aanvang 20:00 uur.

6 juni de dag van het meisjesvoetbal

in archief: Algemeen.

In navolging van de succesvolle meidendag van vorig jaar, organiseert s.v. ‘s-Graveland op zaterdag 6 juni weer een vriendinnendag. Deze dag is behalve voor de eigen meisjes ook bedoeld voor meisjes die (nog) geen lid zijn van s.v. ‘s-Graveland, maar zelf wel eens willen ondervinden hoe leuk meisjesvoetbal is.

Vanaf 10:00 uur is er een programma voor de meisjes van 5 tot 15 jaar. Zij worden met leeftijdsgenoten ingedeeld, werken een training af en spelen afsluitend verschillende partijvormen. De naam ‘Vriendinnendag’ geeft al aan dat het ook gaat om vriendinnen van de meisjes die al bij ons voetballen. De vriendinnen, klasgenoten, buurmeisjes of familie kunnen dan zelf ervaren hoe leuk meisjesvoetbal is.

‘s-Middags spelen de MC1,  MC2, MB1 en VR1 een onderling mixtoernooi waarbij uiteraard ook weer vriendinnen welkom zijn. Zij sluiten het toernooi af met een gezellige en smaakvolle nazit.

Dus zaterdag 6 juni staat volledig in het teken van meisjes- en vrouwenvoetbal. En terecht, want elke zaterdag bewijzen zij hoe leuk het is.

Zie hieronder het promofilmpje.

.

meidendag png

Zaterdag 23 mei 40+ voetbal

in archief: Algemeen.

Geachte voetballiefhebbers ,

zoals jullie ongetwijfeld weten is aankomende zaterdag 23 mei het volgende 7 tegen 7 ( zonder scheids ) toernooi .

Op verzoek beginnen we iets eerder nl om 15.00 uur

Aanmelden bij joosttenuijl@gmail.com, liefst vóór vrijdag 22 mei.

Verre vrienden, goede buren of gewoon familie (evt jonger dan 40 ) zijn ook welkom ( gaarne opgeven met naam en indien aanwezig , mailadres )

Afmelden hoeft niet,  alleen aanmelden telt !

Na afloop natuurlijk weer volop gezelligheid.

Hartelijke groet, Joost te Nuijl

Aanbouw kantine maakt nu vorderingen

in archief: Algemeen.

aanbouw kantine 1Na wat oponthoud is de afgelopen dagen hard gewerkt om de draad weer op te pakken bij de aanbouw van de nieuwe commissiekamers. Door het plaatsen van de kozijnen werden de contouren al zichtbaar, maar door het metselwerk van John Hagen en zijn mannen krijgt de aanbouw ook echt gestalte.

IMG_0945      IMG_0944

Terugblik S.V. ‘s-Gravelandse Voetbaldagen

in archief: Algemeen, Jeugd.

Een week geleden eindigde de derde editie van de S.V. ‘s-Graveland Voetbaldagen en we kijken met veel plezier terug op vier dagen voetbalplezier. Plezier dat voortkwam uit een perfect samenspel van tientallen vrijwilligers en deelnemers, belangrijke bijdragen van onze sponsors Veilinghuis van Spengen, AH Hilversumse Meent, Michiel Koudijs Makelaardij en Frame Sport, fantastisch weer (op een uurtje na) en vooral het enthousiasme van alle betrokkenen.

Ten opzichte van de eerste twee edities was er iets extra’s toegevoegd: een centrale warming up op maandag onder leiding van een van onze looptrainers, Ab Faas, en op donderdag een keepersclinic onder leiding van Remko Kempers van het keepersteam S.V. ‘s-Graveland. Wat bleef waren de verschillende techniektrainingen en afwisselende spelvormen en een fantastische afsluiting op vrijdag met onder andere Voetbaldart XXL en een Buikschuifbaan.

Ter herinnering aan de Voetbaldagen namen de deelnemers hun trainingsshirt voorzien van hun eigen initialen mee naar huis samen met hun trainingsbal en een echte S.V. ‘s-Graveland handdoek! Activium ‘t Gooi zorgde voor een vierde blijvende herinnering: Voor elke groep een eigen groepsfoto.

Het was een mooie week en gelukkig hebben we de foto’s nog!

Wie wordt de pupil van het jaar 2014-2015?

in archief: Algemeen, Pupil van het jaar.

Nadat vorige maand de laatste 10 genomineerden bekend waren gemaakt, heeft de organisatie de laatste weken benut om een laatste schifting te maken en de volgende pupillen te verkiezen als de laatst vijf genomineerden. Zij maken nog kans om pupil van het jaar te worden en dat zal nog een lastige keuze worden, net zoals het een lastige keuze was om de laatste vijf te kiezen. Het zijn:
Shady Wagner
Fons Arnoldy
Stan de Brouwer
Eva Kerkhof
Lucas Fischer

Wij feliciteren jullie met jullie nominatie. Op 30 mei (rond 17.30) zal bekend worden gemaakt wie zich de pupil van het jaar 2014-2015 mag noemen en de beker in ontvangst te nemen. Wij nodigen niet alleen de laatste vijf genomineerden uit, maar alle dit jaar genomineerde pupillen om zijn/haar eigen prijs in ontvangst te nemen.

Beker pupil van het jaar!
Historie pupil van het jaar

‘s-Graveland countert naar 1-2 winst

in archief: Algemeen.

’s-Graveland heeft het seizoen een waardig slot gegeven door met 1-2 te winnen bij Hooglanderveen. Dat betekende dat voor de 10e keer op rij niet werd verloren. Met slechts twee gelijke spelen en acht overwinningen werd een mooie serie neergezet, hoewel dat uiteindelijk niet meer opleverde dan een zesde plaats in de eindrangschikking liet de ploeg zien voor weinig teams in de afdeling onder te doen. Lees verder…

Politiek reageert op artikelen Gooi – en Eemlander

in archief: Algemeen.

Het artikel in de Gooi- en Eemlander  van 2 mei heeft heel wat teweeg gebracht. Zowel bij onze leden, de organisatoren als ook de (ouders van de) bezoekers. Over de door ons sinds vele jaren georganiseerde kinderdisco (10-14 jarigen) werd gezegd  dat deze wordt georganiseerd in een ruimte die daar eigenlijk niet voor is bedoeld en dat dit een  voorbeeld is van een evenement met een paracommerciële achtergrond. Lees verder…

Voetbaldagen prima van start gegaan

in archief: Algemeen.

Maandag 4 mei kenden deelnemers en trainers een prima van start van de 3e editie van de SV ‘s-Graveland Voetbaldagen. Gestoken in een shirt van Veilinghuis van Spengen met eigen initialen daarop werkten de spelers een centrale warming up, geleid door Ab Faas, af. Na ongeveer een half uur was iedereen goed opgewarmd en kwam de bal er aan te pas om de verschillende trainingsvormen uit te voeren. Lees verder…